Bijwerken: We hebben de februari-update ontvangen. Als uw telefoon u nog niet heeft gewaarschuwd, is het misschien tijd om de instellingen in te checken als de update gereed is.

We zijn al onder de indruk van de kracht van de camera op de Google Pixel 2, maar volgens Google staat hij op het punt nog beter te worden.

Pixel Visual Core, de co-processor die is toegewijd aan imaging in de Pixel 2, is ingeschakeld voor alle gebruikers. Terwijl het voorheen werd weggepluisd naar ontwikkelaars in het voorbeeld van Android Oreo 8.1, injecteert het nu nog meer slimme smartphones naar uw foto's.

De Pixel Visual Core is in oktober 2017 aangekondigd, maar is nu pas vrijgegeven omdat Google met apps van derden werkt om ervoor te zorgen dat de opgeschoonde beeldkwaliteit van de Pixel 2 doorkomt zonder te worden verminderd.

Als u Instagram, WhatsApp en Snapchat gebruikt, zal Pixel Visual Core werken om foto's die u binnen deze apps maakt net zo goed te maken als wanneer u ze met de stockcamera-app zou nemen.

Voortbouwen op een stellaire basis

De Google Pixel 2 en Google Pixel 2 XL zitten vol met een 12.2 megapixel sensor met f / 1.8 en optische beeldstabilisatie (OIS), en zijn in de buurt van de top van de spec-keten van de camera in vergelijking met concurrerende vlaggenschip smartphones, zoals de iPhone X en de Samsung Galaxy S8.

Maar waar Google indruk op maakt, en ernaar uitkijkt om dat te verdubbelen, is met zijn computationele knowhow. Zoals we in onze tijd met de Pixel 2 hebben gezien, is het misschien niet op de dual-lens bandwagon gesprongen, maar het vereist nog steeds ongelooflijke foto's.

Google heeft het soort resultaten gedeeld dat we kunnen verwachten met de Pixel Visual Core ingeschakeld. Net als HDR + neemt de co-processor het detail en de balans van het contrast naar een geheel nieuw niveau. Bekijk enkele voorbeelden hieronder.

Een ander voordeel waar alle Pixel 2-gebruikers nu van kunnen profiteren, is wat Google RAISR noemt, een machine-learningalgoritme dat de ingezoomde beelden die inherent meer vatbaar zijn voor ruis en andere visuele artefacten verzacht..

Google zegt dat Pixel Visual Core de komende dagen op tijd zal worden gewekt en binnen de maandelijkse update van februari verschijnt.

  • Bekijk onze onlangs bijgewerkte lijst van de beste smartphones om te kopen

De beste Google Pixel 2-deals van vandaag

?Contract DealsSim Gratis24 maandenGoogle Pixel 2 (64 GB gewoon zwart)£ 49,99 van te voren £ 25,99 / maand1000 minsOnbeperkt teksten2GB dataViewat ID Mobile24 maandenGoogle Pixel 2 (64 GB gewoon zwart)Gratis van te voren £ 29 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten1GB dataViewat EE Mobile24 maandenGoogle Pixel 2 (64 GB gewoon zwart)£ 39,99 van te voren £ 29,99 / maandOnbeperkt minsOnbeperkt teksten5GB dataViewat ID MobileWe controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen. Alle aanbiedingen bekijken