Het is weer tijd om je te verdiepen in de iPhone 7 geruchtenmolen! Deze keer zou de al-maar geopenbaarde Apple-smartphone een groter oortje en een omgedraaide omgevingslichtsensor hebben, wat betekent dat oude schermbeschermers en hoezen op weg naar buiten kunnen zijn.

Rapporten van fabrikanten die bestellingen van schermbeschermers stoppen suggereren een wijziging in het fysieke ontwerp van de ongrijpbare telefoon, met name de luidspreker aan de voorzijde en het knooppunt voor het detecteren van lichtniveaus, 9to5Mac.

Een groter oortje zou theoretisch het volume en de kwaliteit van telefoontjes verhogen, terwijl het nog steeds niet duidelijk is wat Apple heeft bereikt door de omgevingslichtsensor van de linkerkant van het oorstuk naar rechts te draaien.

Hoewel het heel kleine veranderingen zijn - althans, tenzij er een ander belangrijk detail over is gebleven - zou dit ontwerp voor de iPhone 7 een andere lay-out voor schermbeschermers en andere accessoires kunnen vereisen, waardoor je de iPhone 6S overbodig zou kunnen maken.

Natuurlijk, zoals altijd het geval is met de aankomende iPhone, is het het beste om geruchten met een korrel zout te nemen. Net als de on-again, off-again saga van de iPhone die mogelijk de 3,5 mm koptelefoonaansluiting gebruikt, is er niets in steen gezet.

  • Is de startknop van de iPhone ook onderweg??