De meeste slimme smartwatches van Fossil worden vanaf vandaag behandeld voor de langverwachte update voor Android Wear 2.0.
Als u eigenaar bent of geïnteresseerd bent in de aankoop van de Fossil Q Wander, Fossil Q Marshal of de nieuwe Fossil Q Founder 2.0, zult u snel begroet worden met de nieuwe software, die een aantal functies toevoegt. Het is de grootste update van Android Wear sinds het een paar jaar geleden werd gelanceerd en eerlijk gezegd is het een game-changer voor het platform.
Het kiezen van een functie om de schijnwerpers op te zetten is eenvoudig: de standalone apps. Eerdere versies van Android Wear waren sterk afhankelijk van het feit dat je een telefoon bij de hand hebt, maar dat is niet meer het geval. Nu kunt u uw telefoon thuis laten en doorgaan met het gebruiken van apps op het horloge.
Niet alleen dat, de nieuwe software kopieert uw Google-account zodat u SMS-berichten kunt ontvangen en verzenden wanneer u bent verbonden met Wi-Fi. In het geval van de Q Founder 2.0 die zowel een microfoon als een luidspreker heeft, kunt u ook telefoneren.

Op één lijn met de slimste

Hoewel Fossil's line-up niet de eerste is om de nieuwe software te ontvangen, is het zeker niet de laatste. Grappig hoe dat werkt, aangezien het modebedrijf pas in 2016 tot de smartwatch-strijd toetrad.
Vergeleken met de nieuwe LG Watch Sport en de LG Watch Style, zijn de horloges van Fossil grotendeels vergelijkbaar met functies. Hoewel je het superslanke chassis van de Style of de 4G LTE-mogelijkheden van de Sport niet zult ontvangen, doet Android Wear 2.0 het goed in het veld, zodat deze Nexus-achtige apparaten die in samenwerking met Google zijn gemaakt, niet volledig werken. bovenmatige inspanningen van, laten we zeggen, Fossil.
Dat wil zeggen, Google Assistant, de ingebouwde Google Play Store en vele andere wijzigingen en verbeteringen zijn beschikbaar op deze Fossil-horloges.
Het kiezen van een smartwatch is meestal een kwestie van stijlvoorkeuren. Je zult weten of ze bij je stijl passen, maar als je een fan bent van de traditionele uurwerken van Fossil, zul je veel vinden aan de andere kant van de lijn.
Nu, hier is te hopen dat ook andere fabrikanten met de update-release aan de gang gaan.