Zoals je ongetwijfeld weet is er, nadat Apple zijn nieuwe MacBook Pro in oktober lanceerde, consternatie over een aantal problemen, waaronder connectiviteit - en het lijkt erop dat het bedrijf heel voorzichtig is op dit gebied, met nieuws dat prijsverlagingen zijn doorgevoerd USB-C-adapters lopen veel langer dan eerst werd aangekondigd.

Na de eerste klachten over de nieuwe notebook die all-in ging met USB-C en alle eerder beschikbare poorten dumpte - zoals de mini DisplayPort en SD-kaartsleuf - probeerde Apple enig slecht gevoel te verminderen door de prijs van het grootste deel van zijn USB-C te verlagen accessoires (tot de helft) in de eerste week van november. Het oorspronkelijke plan was dat deze kortingen zouden blijven bestaan ​​tot het einde van het jaar, d.w.z. volgende week.

Apple is echter duidelijk van mening dat het moet doorgaan met het bengelen van deze specifieke connectiviteitswortel voor potentiële kopers van de nieuwe MacBook Pro, omdat het bedrijf de grote kortingen op adapters tot 31 maart van volgend jaar heeft verlengd..

  • Vermijd dongles in combinatie met een Microsoft Surface Book

Drie extra maanden

Met andere woorden, een aanbieding die slechts twee maanden had geduurd, zal nu vijf maanden duren. Zodat u aanzienlijk langer kunt genieten van prijsverlagingen zoals de volgende:

  • Koop hier de multi-poortadapter met HDMI, USB en USB-C (£ 20 korting)
  • Of de Thunderbolt 3 (USB-C) naar Thunderbolt 2-adapter hier (£ 20 korting)
  • Of pak hier de eenvoudige USB-C-naar-USB-adapter (£ 10 korting)

Apple heeft deze wijziging voorzichtig doorgevoerd in de kortingsperiode op haar website en heeft geen commentaar gegeven op enige redenering voor de extensie (niet dat we van het bedrijf zouden verwachten dat het iets zou zeggen - het gebeurt immers zelden).

Meer cynische types kunnen zich misschien afvragen dat als de nieuwe MacBook Pro aanvankelijk een storm verkocht, zoals Apple heeft gezegd, waarom zou er een reden zijn om een ​​aanmoedigingsplan uit te breiden om verleiders te verleiden om over te stappen naar de nieuwe laptop? Maar dat is ongetwijfeld veel te veel in de situatie lezen.

Het is duidelijk dat nog een paar maanden lang veel goedkopere USB-C-adapters een welkome gunst is voor iedereen die in het Apple-hardware-ecosysteem investeert. Laten we het dus maar aan die kant houden.

Het is natuurlijk vermeldenswaard dat deze aanbiedingen afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de voorraad en beperkte hoeveelheden, dus er is geen volledige garantie dat de specifieke dongle die u wilt volledig kan worden verdisconteerd tot eind maart.

Via: Mashable

  • Bekijk onze lijst met de beste USB-C-monitors voor Macbook Pro