Android Wear 2.0 kan binnenkort de mogelijkheid krijgen om inhoud naar je televisie en audiosysteem te casten, volgens een plagerij van een Google-medewerker.
Hoewel de nieuwe software-update veel heeft gedaan om smartwatches onafhankelijker te maken, is het lastig om verbinding te maken met andere Cast-apparaten, zoals Google Chromecast, Google Chromecast Audio en vele anderen..
Ondanks al deze nieuw verworven vrijheid met native apps, ben je nog steeds gebonden aan het gebruik van je telefoon om eenvoudige dingen te doen, zoals een wachtrij voor een nummer of YouTube-video.
Aangezien Android Wear 2.0 smartwatches geen probleem hebben om verbinding te maken via Wi-Fi of Bluetooth, lijkt het een logische volgende stap voor het platform om dingen over je huis te casten, aangezien het iets is wat de Apple Watch op dit moment niet kan doen.
We zullen afwachten of Casting op de iOS IO 2017 van Google naar Android Wear 2.0 komt, waar het bedrijf het podium op zal gaan om Android O en een breed scala aan andere onderwerpen te bespreken..