Je kunt een Amazon Echo naar boven laden met zoveel stemvacatures als je wilt, maar als je de specifieke triggers voor hen niet meer weet, stopt de Alexa stemassistent zo handig.

Amazon werkt er echter aan om het zoeken naar specifieke Skill-opdrachten te vereenvoudigen. Het implementeert een nieuwe bètafunctie genaamd CanFulfillIntentRequest, waarmee de ontwikkelaars van vaardigheden Amazon het soort vragen kunnen vertellen die hun tool kan beantwoorden.

Als een gebruiker vervolgens een vaag verzoek van de spreker doet, scant CanFulfillIntentRequest vervolgens alle vaardigheden in zijn database om een ​​vaardigheid te vinden die waarschijnlijk op de juiste manier zal reageren.

Kennis is macht

"Als gevolg daarvan vinden klanten sneller de juiste vaardigheid, met behulp van de zoektermen die ze het meest natuurlijk zeggen", luidt het blogbericht van Amazon Alexa.

Door gebruik te maken van machine learning, zal de functie rekening houden met factoren zoals betrokkenheid en waardering voordat een vaardigheidsreactie wordt geleverd, en natuurlijk hoe dichtbij de trigger overeenkomt met uw verzoek.

Het klinkt als een geweldige, en misschien te laat, functie, die sommige van die ongemakkelijke momenten moet wegnemen wanneer de stemassistent struikelt over wat anders natuurlijke verzoeken lijken. Houd er echter rekening mee dat het nog steeds een bèta-functie is, voordat je verwacht dat je Alexa-apparaat een orakelachtige fontein van kennis zal worden.

  • Beste Amazon Echo-luidspreker: de vergeleken punten, vlekken, shows en pluspunten