Nog steeds alles verteren wat Apple heeft aangekondigd tijdens zijn gigantische WWDC 2017-evenement deze week? We hebben er nog één voor je, hoewel dit stukje niet uit de keynote-fase werd gebombardeerd.

Zoals gemeld door 9to5Mac, worden de draadloze AirPods-hoofdtelefoons van Apple automatisch gesynchroniseerd met Apple TV's met tvOS 11.

Lees meer: ​​iDevices Schakelen Smart-plug voor wifi

Dit is belangrijk omdat het een stuk eigen Apple-hardware verder met een andere integreert. Als je vroeger op AirPods wilde afstemmen op je Apple TV, moest je ze koppelen zoals je met een Android-koptelefoon zou doen.

Hoewel het geen gecompliceerd proces was, waren het een paar extra stappen die je niet met andere Apple-hardware hoefde te nemen.

  • Hands on: Apple HomePod-recensie

Het is belangrijk om een ​​paar dingen te noteren. Ten eerste zal AirPods alleen automatisch synchroniseren wanneer je een Apple TV hebt aangesloten op een iCloud-account. Uw AirPods moeten natuurlijk worden gesynchroniseerd met een iPhone met dezelfde iCloud-inloggegevens.

Bovendien kan er op dit moment slechts één iCloud-account verbinding maken met tvOS 11. Dat betekent dat als je een Apple TV hebt die door meerdere mensen wordt gebruikt, AirPods het handmatige link-up proces moeten doorlopen.

Zoek naar tvOS 11 om later in juni in de openbare bèta te starten (het is al in de preview van de ontwikkelaar). Bekijk in de tussentijd iOS 11 en ontdek hoe je het nu kunt downloaden.

  • We hebben deze maand de goedkoopste AirPods gevonden
  • Download de beste Apple TV-deals die deze maand beschikbaar zijn