Tot slot laat Google gebruikers de middelmatigheid van Android-gaming combineren met de vreselijke ervaring van het gebruik van touchscreen / accelerometer-spelbesturing.

Dat klopt: binnenkort heb je niet meerdere Android TV-gamecontrollers nodig om Mario Kart-aanvallen op het grote scherm te splitsen - slechts een paar vrienden met Android-telefoons en geen enkele echte videogame onder je.

  • Samsung Galaxy Note 4 is groot, maar niet slecht

Halverwege de lach, Google heeft een API 'Nearby Connections' toegevoegd aan zijn Play Services-ontwikkeltools, zodat ontwikkelaars eigenaars van Android TV kunnen laten spelen met hun telefoons als controllers, volgens de Android Developers Blog.

Het nieuws komt niet uit MWC 2015, zoals het meeste van wat we deze week hebben besproken, maar van GDC, de San Francisco-gamingconferentie die om een ​​of andere reden precies op hetzelfde moment doorgaat..

Het kan nog een tijdje duren voordat ontwikkelaars de ondersteuning van telefoons als controller in Android TV-games implementeren, maar als dat zo'n groot probleem voor je is dat je echt in de verleiding komt om een ​​aantal Android TV-controllers te kopen, moet je waarschijnlijk gewoon een shell maken uit voor een PS4 in plaats daarvan.

  • De Gear S is een stand-alone smartwatch

Via Engadget