WhatsApp ziet eruit alsof het in de laatste fase is van het testen van de functie Verwijderen voor iedereen waarmee je een bericht kunt verwijderen dat je hebt verzonden, hopelijk voordat die kleine tikken blauw worden.

Volgens WABetaInfo, een Twitter-account gewijd aan alle dingen WhatsApp beta, is de terugroepserver nu volledig functionerend en verwijdert het berichten. Dat betekent niet dat de functie nog live is, alleen dat het werkt.

Hoewel WABetaInfo ervan overtuigd is dat we niet te lang hoeven wachten:

VERWIJDEREN VOOR IEDEREEN NIEUWS! [BINNENKORT BESCHIKBAAR!] Pic.twitter.com/GQ6eqbNvSnSeptember 12, 2017

Nee, nee, kom alsjeblieft terug

De toepassingen van deze functie zijn voor iedereen duidelijk die ooit per ongeluk een bericht over een collega naar die collega heeft laten klagen, een ex heeft gebeld na één te veel mojito's of het slachtoffer is geworden van een ongelukkige autocorrectie.

De functie werkt op zowel Android- als Apple-apparaten en verwijdert het bericht uit beide meldingen. Dat betekent dat als je er snel genoeg bij bent, de ontvanger misschien nooit weet wat je hebt gezegd.

Het ziet ernaar uit dat ze nog steeds een melding ontvangen, maar deze zal lezen “Dit bericht is verwijderd” wat betekent dat je waarschijnlijk nog een beetje fantasierijk moet zijn als ze vragen waar het bericht over ging.

Omdat dit een lek is, hebben we geen officiële informatie over waar en wanneer deze functie wordt geïmplementeerd, maar we hebben WhatsApp gecontacteerd voor commentaar en zullen je officiële informatie laten weten zodra we deze hebben.

  • Wilt u meer weten over applicaties? Uitchecken Facebook Instant Video's preload clips vooraf op je Android-telefoon

Via het volgende web