Eten bestellen via een app is voor velen van ons een vertrouwde ervaring, maar het klinkt alsof de grootste fastfoodketen van allemaal zich ermee bemoeit. Volgens bronnen is McDonald's van plan ergens in 2017 een mobiele bestelling uit te rollen..

Dat betekent dat je je bestelling voor een Big Mac en friet kunt aftappen terwijl je op weg bent naar je lokale McDonald's, of terwijl je in de rij staat. De app gaat ook betalingen afhandelen, zodat je niet hoeft te vissen in je zakken voor verandering.

De app zal volgend jaar worden gelanceerd in de VS, Australië, Canada, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Tegen 2018 zal de service beschikbaar zijn in maximaal 25.000 restaurants over de hele wereld, volgens een woordvoerder van McDonald's..

Hier eten of meenemen

Het is vreemd dat McDonald's zo lang heeft gewacht om een ​​dergelijke app te lanceren - het bedrijf is meestal een van de eersten die nieuwe technologie testen, zoals bij kassa's en het bestelsysteem voor het touchscreen dat je misschien in een paar restaurants hebt gezien..

Blijkbaar laten hongerige klanten bestellen vanaf hun telefoon zullen de wachttijden verkorten en de ordernauwkeurigheid verbeteren. Het zou ook het maken van wat fastfood gemakkelijker moeten maken wanneer je op tournee bent in een land waar je het lokale jargon niet spreekt.

Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, waarschuwt de geolocatie-technologie het restaurant wanneer u bent gearriveerd, zodat uw eten kan worden voorbereid. Veel van de hardware die nodig is voor het systeem wordt al geïnstalleerd, zegt McDonald's.