Microsoft heeft aangekondigd dat haar nieuwe Surface Book met Performance Base (Core i7 Revamp van het apparaat) begin volgend jaar te koop zal zijn in het Verenigd Koninkrijk en nu in Australië (en Nieuw-Zeeland) is.

De opgefriste hybride is al te koop in de Verenigde Staten en Canada, waar hij volgens Microsoft sterk presteerde, en het bedrijf zei dat het 'begin volgend kwartaal' beschikbaar zou zijn in niet alleen het VK, maar ook in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland in Europa.

Verderop, krijgen China, Hong Kong en Japan ook de aanzienlijk peppier Performance Base-versie (het is twee keer zo snel als het origineel in termen van grafische prestaties) van de convertible op hetzelfde moment.

Dus dat zijn acht nieuwe territoria die het in het nieuwe jaar zal bereiken, en hier is in de hoop dat het januari zal zijn wanneer dit gebeurt (hoewel het februari was toen het originele Surface Book in het VK landde, na een lancering in oktober in de VS - een vier- maand vertraging).

  • Of haal je eigen pc een beetje op met de beste grafische kaart van het jaar

Globetrotting hybride

En zoals eerder vermeld, kunt u nu het nieuwe Surface Book kopen in Australië en Nieuw-Zeeland, wat het totaal voor 12 markten zal zijn waar het apparaat beschikbaar is (met toevoeging van de VS en Canada).

Britse prijzen zijn nog niet duidelijk, maar dit zal natuurlijk geen goedkoop stuk hardware zijn - in de VS begint het bij $ 2.399 (ongeveer £ 1.890), en in Australië is de prijs voor het basismodel AU $ 3.799.

Pre-orders zouden binnenkort in het VK live moeten gaan, kunnen we ons voorstellen, later deze maand of volgende maand, afhankelijk van het exacte tijdsbestek waar we naar kijken voor de komst van de hybride volgend kwartaal.

Minder dan twee weken geleden heeft Microsoft de HoloLens ook naar het Verenigd Koninkrijk en Australië gebracht, maar de ontwikkelaareditie van het apparaat zal u een nog meer oogstrelende £ 2,719 kosten (en het is AU $ 4,369 in Australië).

Via: Windows Central

  • Het Surface Book maakte de snit als een van onze beste 2-in-1 laptops van 2016