Als je zat te piekeren over het kopen van een Surface Book of Surface Pro 4, dan is vandaag wellicht het moment om je zet te maken, aangezien John Lewis een vrij slimme deal aanbiedt op sommige varianten van beide apparaten.

De retailer biedt dezelfde freebies aan die Microsoft met deze hybrides in zijn online winkel bundelt - namelijk een gratis Surface Dock plus een pen-tip-set - maar bovendien krijg je 10% korting op de prijs en ook drie jaar garantie.

Dat is inderdaad een smakelijke combinatie en met elke hardware is het altijd goed om een ​​mooie, gezonde garantietermijn te hebben (Microsoft biedt standaard slechts een jaar garantie).

Houd er echter rekening mee dat u snel moet verhuizen, want vandaag is blijkbaar de laatste dag voor deze deal, meldt Neowin.

Aangeboden modellen

Op het moment van schrijven heeft John Lewis het Surface Book met Intel Core i5-processor en 8 GB RAM met 128 GB opslagruimte te koop voor £ 1,169, of je kunt het model multeren met 256 GB opslag voor £ 1,439.

Er is ook het Surface Book met een Core i7 CPU en 256GB opslag te koop voor £ 1.619, die allemaal de eerder genoemde 10% besparing bieden.

Als het de Surface Pro 4 is die uw oog heeft, dan is het apparaat met een Core i7-processor, 8GB RAM en 256GB SSD teruggebracht tot £ 1.169, en er is ook het model dat RAM verdubbelt en opslaat (16GB / 512GB) op verkoop voor £ 1,619.

Merk op dat de aanbieding voor het gratis dockingstation en de penpunt aan het einde van morgen afloopt, in tegenstelling tot het einde van vandaag voor de 10% korting.

Overigens, als je erover zou denken te wachten tot het Surface Book 2 tevoorschijn zou komen in plaats van te plunderen voor het origineel, heb je misschien wat tijd om te wachten - de nieuwste buzz op de grapevine is dat het vervolg uitgesteld zou kunnen worden tot begin 2017, blijkbaar te wijten aan ontwerpproblemen.

  • Hoe werkt het Surface Book op de MacBook Pro??