McDonald's werkt samen met Samsung om entertainment te bieden aan uw kinderen terwijl ze wachten om hun gezicht vol te proppen met een Happy Meal in restaurants in het Verenigd Koninkrijk.

Samsung zal tablets installeren in de meeste McDonald's in het VK, als onderdeel van het Experience of the Future-initiatief van de burgerketen.

De nieuwe tablets zullen vooraf geïnstalleerde games, sociale media en web-browsing-applicaties uitvoeren. Elke slate voert aangepaste software uit van een bedrijf met de naam SOTI, maar het is niet duidelijk of dat op Android-software is gebaseerd of niet.

Wil je daar frietjes bij?

Doug Baker, hoofd IT-restaurantoplossingen en -service bij McDonald's UK, zei: "Technologie heeft een belangrijke rol te spelen in alle geledingen van het leven, inclusief de uitetenervaring van onze klanten, dus de veranderingen die we aanbrengen als onderdeel van de Ervaring van het Future-programma brengt ons dichter bij de manier waarop mensen vandaag hun leven leiden.

"We zijn trots op het luisteren naar klanten en het bieden van een uitstekende ervaring, innovaties zoals tablets helpen deze ervaring bieden en zijn enorm populair bij klanten."

Meer dan 250 restaurants van McDonald's beschikken over tablettechnologie, die voor het eerst werd geïntroduceerd in juni 2014.

Een woordvoerder van McDonald's zei tegen techradar: "Ze zijn een populaire toevoeging aan onze onlangs gerenoveerde winkels en sinds hun introductie hebben miljoenen klanten ervan genoten."

Als je vettig voedsel met je handen eet, is het natuurlijk niet bijzonder hygiënisch om een ​​tablet aan te raken, vooral als een ander diner het heeft gebruikt. De woordvoerder stelde ons gerust: "in overeenstemming met al onze klantgerichte producten, worden onze tablets regelmatig schoongemaakt".

Het is niet duidelijk of McDonald's van plan is het plan uit te rollen naar de VS of de rest van de wereld.

  • Lees onze Samsung Galaxy Tab S2 recensie

Via Android Authority