Het Jaguar E-Type Concept Zero viel ons vorig jaar op toen we het persoonlijk konden bekijken (hoewel helaas niet rijden), en als het je interesse gewekt heeft, is er goed nieuws - je zult er een kunnen kopen.

Het is niet langer een concept, en er is nu een pagina om uw interesse in de E-Type Zero op de Jaguar-website te registreren.

Er is geen officieel woord over de Jaguar E-Type Nul-prijs, maar nadat we vorig jaar met vertegenwoordigers gesproken hadden bij de onthulling van het concept, werd ons verteld dat de auto ongeveer £ 300.000 kostte.

De uiteindelijke prijs van de E-Type Zero is misschien niet zo hoog, maar we verwachten wel dat de auto een hoog prijskaartje zal dragen zodra de aangekondigde 2020-release dichterbij komt..

Klassiek uiterlijk, maar er zijn een paar moderne gemakken

De E-Type Zero heeft dezelfde carrosserie en stijl als de iconische auto uit de jaren 60 en 70, maar kijk in de cabine en je zult een aantal toevoegingen van de 21e eeuw opmerken.

Allereerst is er het grote aanraakscherm in het midden van het dashboard en dat gaat gepaard met een ander scherm in het instrumentenpaneel achter het grote, klassieke stuurwiel.

Er is ook een Jaguars ronde versnellingshendel naast de handrem tussen de twee stoelen.

Er zijn een paar toevoegingen uit de eenentwintigste eeuw

En natuurlijk, laten we niet de grootste 21e eeuwse toevoeging aan de E-Type Zero vergeten, de elektrische aandrijflijn onder de gewelfde kap.

Er zijn op dit moment geen specificaties voor de aandrijflijn beschikbaar, maar Jaguar zegt dat de E-Type Concept Zero een 0-62 mph tijd ver onder de 7 seconden kan bereiken.

Jaguar biedt eigenaren van het originele E-type ook de optie om hun auto om te bouwen naar de elektrische motor - nogmaals, voor een niet nader te noemen bedrag.

  • EV's uitgelegd: alles wat u moet weten over elektrische voertuigen