Ben jij een grote fan van het BMW-merk? Volgend jaar kun je voor de allereerste keer je pols versieren met een BMW-thema smartwatch.

Bevestigd door BMW en de Fossil Group vandaag, zullen de twee bedrijven samenwerken aan de ontwikkeling van een nieuwe reeks horloges en smartwatches met het merk van de vorige.

Dat is momenteel alles wat we weten met het ontwerp en de specificaties die momenteel onduidelijk zijn (die afbeelding hierboven is een conceptafbeelding voor een oud BMW zelfsturend auto-idee) en er is ook nog geen duidelijke releasedatum.

Fossil Group ontwerpt smartwatches voor gelicentieerde merken zoals Diesel, Emporio Armiani, Kate Spade en Michael Kors, dus dit zal gewoon bijdragen aan de reeds grote lijst met merken die het bedrijf ontwikkelt voor smart wristwear voor.

Misschien goedkoper dan een auto?

"BMW is een van de meest iconische merken ter wereld,” zei Kosta Kartsotis, voorzitter en chief executive officer van Fossil Group.

“We verheugen ons erop om onze horlogeontwerpexpertise en smartwatch-capaciteiten over te brengen aan BMW-enthousiastelingen over de hele wereld.”

Hoewel de exacte releasedatum onduidelijk is, weten we dat zowel BMW als Fossil Group de horloges zullen distribueren. Bovendien is het een deal tussen de twee bedrijven om tot 2023 samen te werken, dus het kan zijn dat we de komende vier jaar verschillende generaties smartwatch-apparaten zullen zien.

Terug in april 2018 kondigde Fossil Group aan dat het ook een Puma branded smartwatch gaat maken die op een gegeven moment in 2019 uitkomt.

  • Alles wat we weten over die Puma smartwatch