Ongetwijfeld geïnspireerd door de Amazon Fire TV en Roku 3, voegt Apple meer Bluetooth-functionaliteit toe aan de nieuwe Apple TV door het gebruik van de technologie verder te zetten dan zijn mooie nieuwe externe en ondersteunde controllers en in draadloze audioapparaten..

Gebruikers kunnen draadloze hoofdtelefoons koppelen aan hun next-gen Apple TV, zodat ze laat opblijven en tv kunnen kijken op een redelijk volume zonder het hele huis wakker te maken.

Het gaat echter niet alleen om een ​​koptelefoon - gebruikers kunnen ook dingen spannender maken door hun Apple TV te koppelen aan een Bluetooth-luidspreker of -geluidssysteem.

En hoewel het geen verband houdt met Bluetooth, zal de nieuwe Apple TV ook een handige 'nachtmodus' hebben die het volume van alles behalve spraak vermindert in de inhoud die u aan het bekijken bent, zodat u de afstandsbediening kunt neerleggen en u niet langer zorgen hoeft te maken over plotselinge luide muziek of explosies die de slaap van je beduidende persoon verstoren.

Verwacht wordt dat de bijgewerkte Apple TV eind oktober in meer dan 80 landen wereldwijd zal verschijnen.

  • 5 redenen waarom de nieuwe Apple TV de streaming-oorlog kan winnen