Je kunt je Samsung Galaxy Note 7 nu niet gebruiken met de Gear VR-headset van het bedrijf.

Alles lijkt slechter en slechter te worden voor de nieuwste phablet van Samsung. Het roept officieel alle Galaxy Note 7-eenheden terug, is gestopt met de verkoop van de telefoon via officiële verkooppunten en lijkt nu functies te sluiten voor degenen die nog steeds de telefoon hebben.

In een bericht op Reddit zei Bahaman23, “Eerder vandaag heb ik mijn Gear VR prima gebruikt met mijn Note 7. Toen ik hem op de VR had aangesloten, kreeg ik een bericht dat hij was uitgeschakeld voor apparaten van Note 7. "

Probeer dit niet thuis

Het wazige bericht van de binnenkant van de headset luidt, “Klantveiligheid is de hoogste prioriteit van Oculus. Oculus verwijdert de ondersteuning voor alle Note7-apparaten op het Oculus-platform. Tot nader bericht zullen Note 7-apparaten niet compatibel zijn met de Gear VR. Neem direct contact op met Samsung voor meer informatie over de Note7.”

Dit bericht komt rechtstreeks van Oculus en er is geen officiële opmerking van Samsung over het onderwerp. We hebben Samsung om zijn officiële redenen gevraagd Gear VR-ondersteuning af te sluiten, hoewel het vrij duidelijk is dat het om de veiligheid van de klant gaat.

Elke Samsung-telefoon kan behoorlijk heet worden onder de Gear VR, laat staan ​​de Galaxy Note 7 die het risico loopt in brand te vliegen bovenop je gezicht.

Als je nog steeds een Galaxy Note 7 bezit, zou je het toch niet moeten proberen te gebruiken met de Gear VR.

Samsung heeft nu gezegd: "Consumenten met ofwel een originele Galaxy Note 7 ofwel een vervangend Galaxy Note 7-apparaat moeten worden uitgeschakeld en stoppen met het gebruik van het apparaat en profiteren van de beschikbare oplossingen."

Alles wat u moet weten over de herinnering aan de Samsung Galaxy Note 7