We hadden verwacht dat de LG G6 begin april winkels zou slaan, maar nu kunnen we wat specifieker worden, omdat de laatste informatie wijst naar een lanceringsdatum van 7 april..

Big-league tipster Evan Blass is de man die die claim heeft gemaakt, en hij heeft zelfs een back-up gemaakt van een persfoto van de LG G6, die vrijdag 7 april op het vergrendelingsscherm laat zien. Vaak verwijzen de datums op officiële afbeeldingen naar wanneer een apparaat wordt aangekondigd of geïntroduceerd, dus het is overtuigend bewijs.

Lees verder:

Het is vermeldenswaard dat dit kennelijk de Amerikaanse lanceringsdatum is - dus het VK en Australië krijgen de G6 mogelijk op een andere dag, maar we verwachten het rond te zien.

JIC wilde je een bewijs dat 7 april de Amerikaanse lanceringsdag is voor LG G6 [https://t.co/tFA2zlQY8X] pic.twitter.com/iwx2fSnnyPMarch 11, 2017

Terug in zwart (maar niet wit)

Blass voegt er ook aan toe dat de witte versie van de LG G6 niet in de VS wordt verkocht, dus je bent vermoedelijk beperkt tot zwart of platina daar. Dat is als deze informatie correct is, maar Blass heeft een goede staat van dienst, dus waarschijnlijk is dat zo.

Hoe dan ook, u moet ons volledige overzicht in de gaten houden voordat u geld kunt steken op de LG G6.

In onze beoordeling hebben we het grote scherm en de waterbestendige build van de telefoon geprezen, maar er zijn enkele aanhoudende vragen, zoals hoe lang de batterij meegaat en hoe goed waar voor je geld het eigenlijk zal zijn.

  • Je kunt altijd wachten op de Samsung Galaxy S8