Het ziet ernaar uit dat we volgend jaar triple set voor de iPad Pro 2 zullen zien, omdat een nieuw rapport beweert dat Apple drie verschillende maten van zijn volgende high-performance tablet plant.

De iPad Pro 2 komt in 12,9- en 10,5-inch maten - de laatste is een primeur voor de Pro-lijn - naast een kleinere 7,9-inch iPad Pro gemodelleerd naar de iPad mini 4, volgens bronnen van Macotakara.

Het rapport komt twee maanden nadat vertrouwde analist Ming-Chi Kuo ook 12,9- en 10,5-inch opvolgers voor de iPad Pro voorspelde, maar noemde een goedkopere 9,7-inch iPad in plaats van een 7,9-inch Pro-variant.

Meer afmetingen, meer functies

De iPad Pro is momenteel verkrijgbaar in de formaten 12.9 en 9.7 inch, waarbij zowel KGI als Macotakera het eens zijn dat de inkomende 10.5-inch tablet de kleinere van de Pro's zal vervangen en dat de betwiste derde iPad bedoeld is als een meer betaalbaar, lager model.

Naast nieuwe formaten beweert het rapport van Macotakara dat de nieuwe Pro's worden geleverd met een 12MP iSight-camera, quad-luidsprekeropstelling, True Tone-flitser en True Tone-schermen.

De iPad Pro 2 zal naar verwachting in het voorjaar verschijnen, dus we hoeven niet lang te wachten om te zien welke van deze geruchten de beste resultaten oplevert.

  • De beste iPad Pro-accessoires

Via 9to5Mac