Apple's evenement om een ​​nieuwe serie producten te onthullen, inclusief de kleinere iPhone SE, zal niet later in de maand maart zijn, volgens nieuwe rapporten.

Een evenement voor de datum van 15 maart werd algemeen verwacht, maar bronnen die met Re / code spreken zeggen dat het evenement daadwerkelijk in de week van 21 maart zal plaatsvinden..

Hoewel Apple een voorliefde heeft voor de keynotes van dinsdag, zegt BuzzFeed News dat Apple maandag 21 maart heeft gekozen als de dag voor haar evenement. Het is belangrijk om op te merken dat Apple een dag voor de rechtbank moet verschijnen vanwege een motie om het te dwingen zich te houden aan een rechterlijk bevel waarin wordt geëist dat het helpt bij het ontgrendelen van een iPhone die wordt gebruikt door een van de terroristen van San Bernardino.

Om dit alles te ondersteunen heeft de Koreaanse site UnderKG eerder gemeld dat Apple werknemers heeft gevraagd hun agenda open te houden tussen 21 maart en 23 maart, zoals opgemerkt door AppleInsider.

Wat te verwachten van Apple

Kort samengevat: geen enkele gebeurtenis op 15 maart, zoals het waarschijnlijke product onthult, zal minder dan een week later minder worden.

Het is niet duidelijk of dit het plan van Apple altijd al was, of het herzag het schema om de een of andere reden. Misschien had het meer tijd nodig om erachter te komen hoe het zijn nieuwe iPhone twee dagen na de lancering zou verkopen?

Telkens wanneer Apple het evenement organiseert dat, per gewoonte, de aandacht van de wereld zal trekken (of in ieder geval de wereld van de techneuten), wordt verwacht dat het een nieuwe 4-inch iPhone, een nieuwe iPad en een andere serie Apple Watch-bands onthult.

Het kleinere toestel van Apple zal naar verwachting eruitzien als de iPhone 5S, de ingewanden van de iPhone 6S hebben en mogelijk de iPhone SE worden genoemd. Zijn tablet werd aanvankelijk gedacht dat het de iPad Air 3 was, maar nieuwe rapporten geven aan dat het eigenlijk een kleinere iPad Pro zal zijn.

Wat Apple ook onthult, we zijn er om u het laatste nieuws te brengen.

  • Alles wat we weten over de iPhone 7