De langverwachte Apple Watch mist misschien kerst, maar nieuwe geruchten wijzen erop dat Apple zich opmaakt om het in februari 2015 te lanceren, mogelijk rond het midden van de maand in een poging om het het onmisbare Valentijnsdagcadeau te maken.

De Taiwanese website Apple Daily heeft beweerd dat de massaproductie van de wearable van het Cupertino-bedrijf in januari 2015 zal beginnen, waardoor het rond het midden van de volgende maand zou kunnen aankomen.

Er wordt ook beweerd dat Quanta Computer de enige fabrikant van de Apple Watch zal zijn, waarbij het productiebedrijf de rekrutering opdrijft om ervoor te zorgen dat het voldoende werknemers heeft om aan de behoeften van Apple te voldoen..

Een dieet dat alleen voor Apple is

Hoewel het lijkt alsof Quanta Computer mogelijk in een afgunstige positie verkeert als de enige fabrikant van de Apple Watch, is er wel gemeld dat Apple een deal heeft gesloten met Apple en belooft geen andere smartwatch te produceren voor Apple's concurrenten.

Nu Apple's belofte van een lancering begin 2015 is uitgebreid, lijkt het erop dat niet alleen Cupertino hoopt dat zijn horloge een succes is.

  • Bekijk wat wij van de Apple Watch vinden in onze beoordeling