Ben je op zoek naar een nieuw apparaat voor je space-age, verbonden bachelorpad? Philips heeft vandaag de lancering aangekondigd van Hue Go, een aanvulling op zijn Hue-assortiment van smartphone-gestuurde lampen en verlichtingsproducten.

Om de ademloze pers-blurb te citeren: "Philips Hue Go is een iF DESIGN AWARD-winnende, volledig draagbare draadloze lamp ... wat betekent dat het nu mogelijk is om het licht te ervaren dat u wilt, waar u maar wilt terwijl u zich door uw huis en tuin beweegt ... Deze nieuwste toevoeging aan het uitgebreide Philips Hue-systeem levert totale vrijheid met licht. "

Dus met andere woorden: een batterij-aangedreven licht. Kijk eens hoeveel deze dames aan het graven zijn.

Philips Hue Go gaat tot wel drie uur mee op batterij en is voldoende vochtbestendig om van uw woonkamer naar uw keuken te brengen, maar het zal een aanval door wind en regen niet overleven, dus doe het in godsnaam terug naar binnen , of op zijn minst onder dekking, als het weer omslaat.

Het Hue-assortiment heeft nu meer dan 200 apps van derden om alles te doen, van je wakker maken met een kunstmatige zonsopgang, van je gang veranderen in een disco, met een lichtshow die pulseert in de maat met je muziek, en Hue Go maakt daar gebruik van. Dit betekent ook dat je berichtmeldingen kunt ontvangen via een subtiele kleurverandering van de lichten, en de Hue Go kunt linken met andere Hue-producten terwijl je dineert met je vrienden Hugh en Hugo.

Smartphone-bediening van iets dat zo fundamenteel is als verlichting is niet de tas van iedereen, dus Philips heeft ook een bedieningsknop op het product zelf. Dit laat het licht door zeven lichtinstellingen gaan, van warm wit licht tot een blauwer gesimuleerd daglicht type licht, tot vijf effecten: "Gezellige kaars, zondagse koffie, meditatie, betoverde bossen en nachtavontuur, om te verrijken", een romantisch diner, een ontspannend bad of een Zen-moment. "Mmm-mm.

De kosten van deze next-level, volledig draagbare-voor-drie-uur-op-een-keer belichtingservaring? £ 80 / $ 100 / AUS $ 160. De Philips Hue Go wordt toegevoegd aan de andere Hue-producten, waaronder de Hue Lux- en Hue Phoenix-lampen met wit licht en de lichtarmatuur Friends of Hue.