In de wereld van Tinder vegen we rechts en links over alles. Als u iMessage gebruikt, kunt u nu ongeveer over.

De beroemde datingservice introduceert een app genaamd Tinder Stacks voor iMessage, die onlangs app-integratie introduceerde met iOS 10.

Tinder Stacks laat gebruikers in principe stemmen op elke foto die ze van hun vrienden hebben gestuurd, of het nu gaat om foto's van een outfit om te dragen, selfies om te plaatsen of filters om te gebruiken. Dat zijn de voorbeelden van Tinder, hoewel we konden zien dat groepen de app gebruiken om te beslissen wat ze voor het avondeten willen, smaken van [vul uw favoriete dessert in] om te kopen of welke film dit weekend te bekijken.

Degenen aan de ontvangende kant zien een stapel afbeeldingen en het gebruik van de "iconische" rechter- of linker veegbeweging kan de persoon aan de andere kant helpen een keuze te maken.

Het uploaden van afbeeldingen naar een stapel is relatief eenvoudig, maar u moet de Tinder-app hebben geïnstalleerd en Tinder Stacks ingeschakeld voor iMessage.

Tinder Stacks zijn een beetje origineel, hoewel het lijkt alsof ze een hoop van de drukte kunnen wegnemen door het streamen van foto's en het bespreken van dingen ad nauseam. Hopelijk blijven mensen aardig als ze Stacks ook gebruiken.

  • Lees volgende: iPhone 7 review