Het lijkt erop dat Microsoft van plan is om Windows 10-gebruikers toe te staan ​​om voorbeeldversies van de kernapps van het besturingssysteem te testen zonder zich aan te melden als Windows Insider.

Met andere woorden, mensen die de normale (winkel) versie van Windows 10 gebruiken, kunnen met losse voorbeeldversies van deze apps spelen en hun nieuwe functies testen zonder zich aan te melden en de voorbeeldversie van Windows 10 te installeren..

Tenminste dat is het woord van Thurrott.com, dat zag dat er een nieuw preview-programma beschikbaar is voor de camera, foto's, alarm & klok, feedbackhub, tips en enkele andere geïntegreerde Windows 10-apps.

Gebruikers kunnen een aanvraag indienen om deze softwarepakketten per app te testen, hoewel er mogelijk een beperkt aantal testers aan boord is.

Testers testen

Op dit moment is het niet precies duidelijk hoe het programma 'Windows App-voorbeelden' werkt, of zelfs als dit gebeurt. Thurrott.com zegt dat Microsoft dit idee momenteel aan het testen is.

Brandon LeBlanc, senior programmamanager van het Windows Insider-team, bevestigde dat de wijziging is ontworpen om het testen van app-updates op retail-builds van Windows en preview-builds mogelijk te maken.

Dit zal "WIP zoals wij het kennen" niet "radicaal wijzigen". Dit is alleen wij proberen het gemakkelijker te maken voor diegenen die app-updates willen testen op zowel Insider-builds als in de detailhandel. Meer volgt nog. https://t.co/f4gvixos6hFebruari 11, 2018

Dit lijkt zeker een verstandige zet om meer testers aan boord te krijgen - degenen die niet willen dat ze een preview-build van Windows 10 om welke reden dan ook installeren - voor bepaalde kern-apps.

Het andere voordeel is dat Microsoft feedback krijgt van mensen die specifiek een bepaalde app willen testen, wat handig zou kunnen zijn. Maar niets is zeker op dit punt, en zoals altijd zullen we gewoon afwachten of Microsoft daadwerkelijk doorgaat en dit nieuwe app-testprogramma implementeert..

Misschien heb je dat eind vorige week gezien, heeft Microsoft een nieuwe Windows 10-preview-build uitgebracht met verschillende verbeteringen op de gaming- en beveiligingsfronten en verbeterde HDR-videoweergave.

Via Neowin

  • Sommige van de beste laptops van 2018 hebben Windows 10