Zet je schrap, er komen nog meer Candy Crush-uitnodigingen aan.

Facebook is op zoek naar games op zijn Messenger-chatplatform, een nieuw rapport van The Information onthuld. Het plan om games naar de Messenger-mix te brengen, was geformuleerd rond het idee dat goede games voortdurend interesse zullen wekken en daarom meer mensen naar Messenger zullen trekken.

Dit is echter niet de eerste toevoeging bedoeld om mensen aan te trekken en in Messenger te houden. Ik ben er zeker van dat bijna iedereen die vriend heeft die voor elk moment een GIF heeft, of een kattenemoji vindt die bij jouw exacte emotie past.

Hoewel deze nieuwe toevoegingen een uitstekende tijdmoordenaar / lach-inductor zijn, hoopt Facebook dat games zowel permanent lucratief als uniek verleidelijk zijn.

Het sociale netwerk heeft geen tijdschema opgesteld voor de uitrol van de spelfunctie, maar de uitvoerende macht die leiding geeft aan het project, Ilya Sukhar, bevestigde The Information dat de discussie gaande is.

Er is ook nog geen definitieve informatie over welke games kunnen worden opgenomen als dit tot wasdom komt, maar welke spellen er ook zijn, stuur me alsjeblieft niet elke dag een uitnodiging.

  • Hier zijn enkele andere dingen die je niet op Facebook zou moeten doen