De UK PlayStation Store wordt 10 en, net als de vriend die altijd een geweldig feest geeft zonder de verwachting van een duur geschenk in ruil daarvoor, om te vieren dat het kortingen geeft op veel topgames.

Het zijn niet alle eerste-partij titels (het is een 10e verjaardag, niet een 21e) maar er zijn genoeg goede kortingen te krijgen op must-haves zoals Uncharted 4 en The Last of Us. Het is nog beter voor PlayStation Plus-leden, omdat ze nog meer kortingen krijgen.

Dus, als je nog niet het nieuwste smash-hit avontuur hebt meegesleept met Nathan Drake in de hoofdrol, kun je Uncharted 4 krijgen voor slechts £ 19,99 (of £ 15,49 als je een PS Plus-lid bent). Geeft niet veel om avontuur, maar houdt van een goede schrik? Totdat Dawn voor slechts £ 15,99 (of £ 12,99 voor PS Plus-leden) gaat.

Het zijn niet alleen PS4-titels, want als je nog steeds je PS3, PSP of PS Vita bij de hand hebt, kun je geweldige kortingen krijgen op titels als Crash Bandicoot voorafgaand aan de aankomende remaster voor slechts £ 1,99.

Je vindt de volledige lijst met kortingen, die 12 pagina's lang is, door naar de PlayStation Store te gaan.

  • Wilt u uw PSN-portemonnee opladen? Grijp hier een korting op het PSN-tegoed
  • Mis onze selectie van de beste PS4-games die je nu kunt kopen niet