Het is levensstijl van de rijken en beroemdheden voor het digitale tijdperk.

Facebook's nieuwe Mentions-app voor iOS wordt alleen aangeboden aan beroemdheden en merken met geverifieerde accounts, waardoor ze een afgeslankte en versnipperde versie van het sociale netwerk hebben om te zien wat er over hen en andere high-rollers wordt gezegd.

Acteurs, sporters, muzikanten en andere beïnvloeders zijn de beoogde gebruikersgroep van Mentions, en de app laat hen niet alleen sociale netwerkchatten zien, maar biedt ook een beter beheersbare manier om met de massa's om te gaan..

Zo fancy

Mentions fungeert ook als een soort van levende tijdlijn voor jetsetters, waardoor ze foto's, video's kunnen uploaden en live Q & A kunnen vasthouden.

Ten slotte biedt Mentions een stroom trending topics, zodat Justin Timberlake en andere drukke bekende types kunnen zien wat er zoal speelt en beslissen of ze het waard zijn om commentaar te geven of niet.

Het is echt een manier voor openbare figuren om hun interacties te beheren, vertelde een productmanager van Facebook aan Variety, maar ook duidelijk een zet om Facebook-rechtbankbekendheden te helpen die liever kiezen voor directere en eenvoudig te beheren instellingen van Twitter.

Facebook-figuren laten beroemdheden zien die geteste Mentions twee keer zoveel inhoud per dag hebben gepost dan ze deden voordat ze de app gebruikten, en ook twee keer zoveel interactie hadden met andere bekende personen als voorheen. De toename in activiteit kan echter een gevolg zijn van de heldere schijnbaarheid van de app en niet noodzakelijk vanwege het nut ervan, dus we zullen moeten afwachten of Mentions duurzamer is dan Rebecca Black.

  • Je hoeft niet beroemd te zijn om onze geruchten over geruchten over iPhone 6 te bekijken