Rechtstreeks uit de R & D-laboratoria van IBM's afdeling 'Problemen die niet hoeven te worden opgelost', hebben we een patent op een programma voor expresberichten dat een mannelijke, vrouwelijke of 'can not decide'-avatar laat zien, gebaseerd op jouw naam.

Zelfs als het systeem werkte feilloos - zelfs als het op de een of andere manier met Andy, Daryl, Francis, Jo, Leslie, Mich, Robin en Terry zou kunnen omgaan - het zou toch voor 100 procent nutteloos zijn. Wie wil een IM-programma dat je dwingt een specifieke avatar te gebruiken? Hoe moeilijk is het om gewoon iemand te vragen welk geslacht ze zouden willen gebruiken? En wie heeft gewoon een eenvoudige voornaam als IM-login? Alle mensen in mijn lijsten met chatcontacten hebben namen als XX_ $ t @ lker99 en gravelpit. Dit is een frivool patent op een onwerkbare technologie om een ​​denkbeeldig probleem op te lossen. Binnenkort: een systeem dat uw naam raadt, op basis van de avatar die u kiest.

als jij moet neem een ​​poging om iemands geslacht online te raden - en ik herhaal dat dit absoluut geen op afstand de moeite waard is - dan is het echt heel simpel.

Ga er maar van uit dat ze mannelijk zijn.