Google begint in de feestelijke sfeer door gebruikers de kans te bieden om elke keer dat ze de betaaldienst van het bedrijf gebruiken om beloningen te winnen iets te kopen tussen nu en het einde van het jaar.

Android Pay is in mei van dit jaar in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd. Sindsdien is het snel toegenomen in populariteit met mensen die hun smartphones gebruiken om snel en eenvoudig items in hun favoriete winkels te kopen, binnen apps, waarbij de service ook burgers van de hoofdstad toegang geeft tot de metro, bussen en treinen op routes van Transport for London.

Lees meer: ​​FlashVPN Gratis VPN-proxy

Om nog meer mensen aan te moedigen om de service te gebruiken, vooral tijdens de drukke winkelperiode vóór Kerstmis, lanceert Google een schema met de naam 'winkel. tik. beloning'. Door dit schema, elke keer dat een Britse klant Android Pay in de winkel of op het TfL-netwerk gebruikt tussen nu en 31 december, krijgen ze een virtueel kraker in de app. Wanneer je de kraker opent, zul je ontdekken of je heeft een van de 100.000 cadeaubonnen gewonnen die Google in de loop van de periode weggeeft.

Een krachtige stimulans

Deze cadeaubonnen bevatten een cadeaubon van £ 10 voor Costa Coffee om de kosten van uw feestelijke drankjes te dekken, kaartjes voor ODEON-bioscopen om de nieuwste kerstkraker te zien en £ 500 cadeaubonnen voor House of Fraser of Currys PC World die de stress zou moeten nemen uit te betalen voor het perfecte kerstcadeau.

Het is duidelijk dat de kans om de £ 10 te winnen bij Costa veel hoger is dan dat je die cadeaubon van £ 500 in handen krijgt, maar als je je kerstinkopen toch gaat doen, is de kans op een beloning een behoorlijk goede reden om Android te gebruiken Betaal liever dan vast te houden aan uw gewone contactloze kaart.

Het is de moeite waard om het minstens vijf keer te proberen, want na elk van je eerste vijf aankopen ontvang je een in-app-munt. Nadat je alle vijf hebt verzameld, heb je recht op een gratis Costa-koffie, hoewel de kans groot is dat ten minste drie van je vijf aankopen om de munten te krijgen waarschijnlijk koffiebekers zijn..

Google kondigde ook enkele verbeteringen aan in de Android Pay-app, die het reizen naar en van de winkels een beetje eenvoudiger zou maken dit vakantieseizoen. Degenen die de app gebruiken om te betalen voor reizen op TfL, krijgen nu een melding als ze onvolledige reizen maken waarvoor ze restituties kunnen claimen. Ze hebben dan toegang tot een samenvatting van welke specifieke stations en busnummers ze in de loop van een dag hebben gebruikt.

Nog groter is dat de Uber-app nu een Android Pay-optie heeft. Om te vieren biedt Uber tussen nu en 31 december tot £ 5 korting aan voor elk van hun volgende 10 ritten.

  • Wil je proberen te proberen voor beloningen? Zo kunt u aan de slag met Android Pay