Je hoeft geen tech-journalist te worden en een vliegticket te kopen om Tim Cook te zien zwaaien met de volgende iPhone. U hoeft zelfs niet eens uw huis te verlaten.

Apple heeft aangekondigd dat het zijn evenement op 9 september live streamt, waarbij van het bedrijf wordt verwacht dat het niet alleen de iPhone 6 onthult, maar ook de iWatch.

Een "live" -pagina op de website van Apple bevat momenteel een tikkende klok en een link om het evenement van 9 september aan uw kalender toe te voegen.

Deze worden vergezeld door de belofte dat "live video van ons speciale evenement hier zal zijn en dat zal nog veel meer."

Verrassingsfeest

Wie weet wat Apple met 'heel veel meer' bedoelt, hoewel we met de aankondigingen waarover we tot nu toe hebben gespeculeerd, de presentatie leuk genoeg vinden.

Er wordt verwacht dat de iPhone 6 in twee maten debuteert, met mogelijk 4,7- en 5,5-inch varianten in de line-up, en Apple's eerste wearable - momenteel onofficieel doorverwezen als de iWatch - zou ook debuut kunnen maken.

Natuurlijk is dit alles onderhevig aan verandering en zou Apple iedereen op 9 september kunnen verrassen met iets volledig uit het linker veld.

Gesloten venster

Apple beëindigt gewoonlijk het uitzenden van zijn grote aankondigingen in een of andere vorm, hoewel het niet altijd van tevoren adverteert dat het dit zal doen.

De kleine lettertjes op de aftellingpagina wijzen erop dat kijkers op OS X, iOS en Apple TV geen probleem moeten hebben om in te tunen, maar het is vreemd dat er geen melding wordt gemaakt van Windows.

  • Scope elke iPhone 6 lekt onder één TechRadar-dak

Via 9to5Mac