De ondernemende mensen achter de nieuws-app van Pipes zijn bezig met het ontwikkelen van een Apple Watch-versie en ze hebben besloten om een ​​online-emulator beschikbaar te maken voor iedereen om mee te spelen.

Ga naar de Watch Demo-site en je kunt je muis in plaats van je vinger gebruiken om rond te bladeren in de nieuwste interface van Apple. De meeste apps onthullen gewoon een statische afbeelding, maar u kunt in- en uit springen en scrollen.

Zoals je zou verwachten, is Pipes een van de apps die meer functies binnen de emulator biedt. U kunt ook zien hoe de Glances (info-widgets) en pushmeldingen in de praktijk zullen werken.

Kijken naar de horloges

Voor ontwikkelaars is er de kans om een ​​app-logo te laden om te zien hoe het eruit ziet op het glanzende nieuwe apparaat van Apple. We verwachten dat het in maart op de markt komt en Apple heeft een startprijs van $ 349 (ongeveer £ 230 / AU $ 430) bevestigd.

De emulator heeft niet echt de complimenten van het echte werk, maar het zal de tijd doorbrengen tot de verkoopdatum - de digitale kroon werkt, dus je kunt erop tikken om terug te gaan naar het startscherm. De apps Muziek, Video's, Telefoon en Instagram staan ​​ook een klein niveau van interactiviteit toe.

Apple onthulde veel informatie over het horloge bij de grote onthulling in september, maar de Cupertino-grapevine zegt dat er nog steeds aan software tweaks en batterijoptimalisaties wordt gewerkt.

  • We speelden met de echte Apple Watch, en dit is wat we er van dachten ...