Terwijl 3D-scanners tot nu toe aan de duurdere kant van de schaal hebben gezeten, heeft het Canadese bedrijf Matter and Form een ​​nieuwe 3D-camera voor je smartphone ontwikkeld die voor $ 49 zal worden verkocht (ongeveer £ 31,38 / AUD $ 66,64).

The Bevel is momenteel op Kickstarter met een financieringsdoel van $ 200.000, waarbij het bedrijf zegt dat het 's werelds eerste bijlage is die in staat is om echte 3D-foto's te maken op elke smartphone of tablet. "

"Andere 3D-bijlagen creëren de illusie van 3D door de diepte van een afbeelding te verbeteren, maar slagen er niet in een bestand te maken dat u daadwerkelijk kunt gebruiken."

Foto's die zijn vastgelegd met de Bevel-bijlage, die werkt op zowel Android- als iOS-apparaten, kunnen worden gebruikt voor 3D-afdrukken.

Hij wordt aangesloten op de koptelefoonaansluiting van uw apparaat en met een 'veilige ooglaser' samen met de camera van uw apparaat, scant deze alles wat u maar wilt, of het nu een gezicht van iemand is of een voorwerp.

The Bevel heeft zijn funning-doel nog niet bereikt, maar het is erin geslaagd om bijna $ 170.000 op te halen in de eerste week op Kickstarter.

Als de Bevel met succes wordt gefinancierd, verwacht de materie en het formulier vanaf december te worden verzonden.

  • Dit is hoe 3D-printers werken

Via Techcrunch