We zijn er dol op als BT met zijn breedbanddeals de freebies rondstrooit. Over het algemeen zijn de prijzen net iets duurder dan die van sommige andere ISP's, dus een extra technologisch apparaat hier of BT Sport sub er wordt veel dankbaarheid getoond.

En het huidige gratis geschenk is een belter. Meld u aan voor een van de Superfast-glasvezelbreedbanddeals van BT tegen donderdag 6 december, en hij gooit een gratis Amazon Echo smart speaker in met een adviesprijs van £ 89,99. Dat is bovenop een beloningskaart tot £ 130 en de snelle internetsnelheid die het meestal biedt.

De promotie is beschikbaar op de belangrijkste glasvezelbreedbandtarieven van BT - de fantasierijke Superfast en Superfast 2. De eerste kost nu £ 29,99 per maand voor een gemiddelde snelheid van 50 MB (ongeveer 6 MB per seconde), samen met gratis activering en die £ 100 pre - Betaalde Mastercard ook inbegrepen. Of het is een tientje meer per maand om de gemiddelde snelheid op te nemen tot 67 MB (meer dan 8 MB per seconde) en een verbeterde Reward-kaart voor £ 130.

  • Alle beste breedbanddeals van vandaag op één plaats

BT's voordelige breedbanddeals:

BT Superfast Fiber + Amazon Echo | 18 maanden | Gemiddelde snelheid 50Mb | Weekend-oproepen | £ 9,99 routerlevering | GRATIS activering | £ 29,99 pm + beloningkaart van £ 100
De snelle snelheid van het instapleverende vezelbreedbandpakket van BT komt overeen met ongeveer 6,25 MB per seconde. De toegevoegde extra's betekenen dat de effectieve maandelijkse prijs minder is dan £ 20 per maand, waardoor het nu een van de goedkoopste breedbanddeals in het VK is!
Deal bekijken

BT Superfast Fiber 2 + Amazon Echo | 18 maanden | Gemiddelde snelheid van 67 MB | Weekend-oproepen | £ 9,99 routerlevering | GRATIS activering | £ 39,99 pm + beloningkaart van £ 130
Met die gemiddelde downloadsnelheden van meer dan 8 MB per seconde bent u verzekerd van supersnelle downloads en zijdezachte streaming, zelfs in een huis vol met data-hongerige breedbandgebruikers. De voordelen zijn indrukwekkend, maar de wil van TalkTalk biedt vergelijkbare snelheden van minder dan £ 25 per maand.
Deal bekijken

Wat is een BT-beloningskaart?

De Reward-kaart die BT verzendt, is een pre-paid creditcard die u overal kunt gebruiken die Mastercard accepteert. Kortom, dat zijn ongeveer een miljoen winkels, cafés en restaurants over de hele wereld, dus u moet het niet moeilijk vinden om plekken te vinden om te besteden, te besteden, te besteden.

Het is een ouderwetse chip en pin-kaart, eerder dan contactloos. Maar zorg ervoor dat u binnen drie maanden na installatie uw Reward Card claimt, anders verliest u al dat geld.

Is de Amazon Echo goed??

De Amazon Echo is onderdeel van de top drie van de beste handleiding voor slimme luidsprekers van TechRadar, dus ja, we waarderen het enorm.

Als je nog niet de kans hebt gehad om een ​​relatie met Alexa te vormen, is dit een goede kans om te beginnen. Met haar unieke set van vaardigheden (meer dan 30.000 van hen) vereenvoudigt ze het luisteren naar muziek, het vinden van het weer, het variëren van uw centrale verwarming, het bestellen van kerstcadeautjes en tonnen meer. Bovendien is de Amazon Echo een stijlvolle en fatsoenlijke klinkende standalone luidspreker.

De beste breedbanddeals van vandaag

Vind de beste breedbanddeals in uw regio

We houden uw postcode privé, maar het helpt ons deals te vinden die voor u beschikbaar zijn

5 van 122 deals worden weergegeven? Sorteren opAanbevolenSuperfast Fiber+Keuze van de redactie £ 100 BT Reward Card + Amazon Echo.Contract18 maandenAV. Speed50Mb £ 9,99 van te voren £ 29,99 / mthViewat BTDeal eindigt do. 6 dec.Meer informatieSnelle breedband+Exclusieve cadeaubon van £ 55 voor Argos, Amazon.co.uk, Tesco of Ticketmaster.Contract12 maandenAVG. Speed11MbFree vooraf £ 19,95 / mthViewat TalkTalkDeal eindigt do. 13 decM Meer informatieOnbeperkte vezel+Beste waarde vezel £ 75 cashback.Contract18 maandenAV. Speed36MbGratis vooraf £ 23,99 / mthViewat PlusnetDeal eindigt om 08h 22m 58sMeer informatie30 MB glasvezelbreedband en telefoon+Gebruik promocode BLACKFRIDAY voor korting.Contract12 maandenAV. Speed30MbGratis vooraf £ 16 / mthViewat HyperopticDeal eindigt woe, 5 dec Meer informatieSky Broadband Unlimited+Contract18 maandenAVG. Speed11Mb £ 9,95 van te voren £ 18 / mthViewat SkyDeal eindigt do, 6 decM Meer informatieLees meer deals