Je kunt beter hier voor gaan zitten. Zit jij? Goed.

Je kunt vandaag een exemplaar van de Final Fantasy XV Day One Edition op Amazon kopen voor slechts $ 35 of £ 35 - ongeveer 50% korting op de gebruikelijke prijs.

Het is een behoorlijk gekke deal gezien het feit dat de game een. Is, echt, erg goed, en b.) Kwam net drie weken geleden uit. Maar hey, het is zoals ik altijd zeg, je kunt geen gave chocobo in de bek zien.

  • Haal Final Fantasy XV Day One Edition op van Xbox One van Amazon US
  • Haal Final Fantasy XV Day One Edition op van PS4 uit Amazon US
  • Haal Final Fantasy XV Day One Edition op van Xbox One uit Amazon UK
  • Koop Final Fantasy XV Day One Edition op PS4 van Amazon UK

Interessant is dat, terwijl Final Fantasy XV als een schok komt gezien de waanzinnig lange ontwikkeltijd, het niet de enige game in de recente geschiedenis was die de ol-prijs scheelde - Titanfall 2 had een flinke, slechts twee weken nadat het uitkwam, te.

Eén reden zou kunnen zijn vanwege de intense concurrentie die rond deze tijd van het jaar heerst en klanten die veel minder dollars uitgeven aan kopieën in de detailhandel dan vroeger. Een andere reden zou eenvoudigweg kunnen zijn dat Square Enix het jaar op een hoogstaande manier wil beëindigen om beleggers blij te houden.

Wat de reden ook is, de deal zal weg zijn voordat je het kunt zeggen “72-uurs baasgevecht” dus je moet er ZO VLUG MOGELIJK op springen.

  • Over Best-deals gesproken: Best Buy heeft alleen NES Classic-systemen!