Het vinden van de balans tussen inrichting en apparaat is vaak een lastige taak, maar de nieuwste innovatie van Panasonic vervaagt de twee samen met de prototype-tv die volledig doorschijnend is.

Dit nieuwe prototype, dat eerder dit jaar op CES werd getoond, werd verfijnd tijdens de gecombineerde beurs van Advanced Technologies, oftewel CEATEC, deze week in Tokio, Japan..

Het doorschijnende scherm wordt aangedreven door een superdunne OLED-zeef die op een glasrug wordt aangebracht en die een helder beeld behoudt, zelfs als er licht achter is geplaatst - hoewel het beeld optimaal is in een donkere omgeving - en volledig doorzichtig is wanneer niet gebruik.

Je kunt ook de prototypen van de overgang zien van onopvallend glijdend glas naar full-on televisie voor jezelf tijdens de videotour van de CEATEC 2016-stand van Panasonic hieronder:

Hoewel indrukwekkend, zal er veel downtime zijn om te wachten voordat je je ramen verbindt met je entertainmentcentrum.

Hoewel volledig te bewijzen, vertelt een woordvoerder van Panasonic aan Engadget dat de technologie achter zijn prototype waarschijnlijk nog ongeveer drie jaar in ontwikkeling zal blijven.

We hebben contact opgenomen met Panasonic om te bevestigen of dat tijdschema correct is en zullen het verhaal bijwerken als er nieuwe details naar voren komen. In de tussentijd dromen we alleen van smaakvolle armoire-sets voor de holte die we graag zouden willen zien uitgerust met verborgen schermen.

  • Hoe u de perfecte foto van uw tv krijgt