In het kielzog van de komst van de nieuwe Surface Pro, blijft Microsoft een aantal grote kortingen aanbieden op zijn Surface Pro 4-hybride in het Verenigd Koninkrijk, met enkele echt verleidelijke deals - plus er is ook een goed stuk van een van zijn Surface Book-modellen afgehaald.

Grote kortingen lopen door het gehele Surface Pro 4-assortiment, en hoewel deze aanbiedingen naar verwachting eind vorige maand afliepen, heeft Microsoft deze verlengd tot het einde van juli. Hoewel dat altijd afhankelijk is van de beschikbaarheid van de voorraad.

De basis Surface Pro 4 met een Intel Core m3-processor (en geen stylus), 4GB RAM en een 128GB SSD is te koop voor £ 635, wat lager is dan de adviesprijs van £ 749, een besparing van £ 114.

De beste besparing is echter, in termen van het percentage van de korting, het volgende model, met de Core i5 CPU en dezelfde hoeveelheid geheugen en opslag, die is teruggebracht van £ 949 naar £ 719, een besparing van bijna 25%.

  • Je kunt de Surface Pro 4 Core i5 met 4 GB / 128 GB hier bij Microsoft kopen

Zoals gezegd, zijn er grote besparingen in de rest van het assortiment, met alle modellen die momenteel op voorraad zijn.

De grootste besparing in termen van de zuivere hoeveelheid afgevallen ponden is, niet verwonderlijk, de duurste variant van de Surface Pro 4, die is teruggebracht van £ 2.359 naar £ 1.869; een indrukwekkende besparing van £ 490. Maar het is natuurlijk nog steeds een vrij zwaar prijskaartje van bijna twee mille.

Boek koopje

Weet je nog dat we net noemden dat dit alles is zolang de voorraad strekt? Wel, dat is zeker iets dat de moeite waard is om in gedachten te houden, want er zijn ook verminderingen doorgevoerd in de Surface Book-reeks - maar twee daarvan zijn nu uitverkocht, dus er is momenteel slechts één apparaat waarvan de prijs is verlaagd.

Dat is het Surface Book met Core i7-processor en 16 GB RAM plus een 512 GB SSD, met de speciale GPU aan boord. Dit is teruggebracht van £ 2.399 naar £ 2.024, een aanzienlijke besparing van £ 375.

  • Je kunt de Surface Book Core i7 16GB / 512GB hier bij Microsoft kopen

Het top-end Surface Book dat dezelfde specificaties heeft maar de SSD verhoogt naar een capaciteit van 1TB, is geslagen tot £ 2.384, voor een enorme besparing van £ 665; maar zoals gezegd is het nu uitverkocht.

Voor diegenen die een koopje op een hybride overwegen, is de kans groot dat we een aantal indrukwekkende kortingen zien op Windows 2-in-1's en tablets met Amazon's Prime Day 2017, die morgen een week duurt, en een absolute overvloed aan koopjes biedt en kortingen voor Prime-abonnees.

Via: Neowin

  • Als je nieuwsgierig bent, zijn dit de hybriden die we hebben beoordeeld als de beste 2-in-1's