Als je geen PlayStation-camera bezit en PlayStation VR wilt kopen, is het perfecte pakket nu gereed om vooraf te bestellen bij een aantal verkopers.

U kunt het pakket vooraf reserveren vanaf $ 499, £ 349 of AU $ 550. van een aantal winkels waaronder Amazon (over de hele wereld), Game, GameStop, Big W en Walmart.

  • Bekijk de Sony PlayStation VR-bundel bij Amazon

De PlayStation VR-lanceringsbundel bevat de VR-headset zelf, de verwerkingseenheid, de PlayStation Camera, evenals twee controllers en het PlayStation VR Worlds-spel.

Hij wordt ook geleverd met de verbindingskabel van de VR-headset, HDMI-kabel, USB-kabel, stereohoofdtelefoon, een AC-adapter en het netsnoer.

Als je al een PlayStation-camera hebt, kun je de standalone "core" -versie van 29 maart vooraf bestellen, die slechts $ 399 is (ongeveer £ 280, AU $ 524). Op dit moment kunnen we echter alleen de "core" -versie bekijken die beschikbaar is in de VS..

  • We speelden opnieuw met PlayStation VR op GDC - dit is wat we denken

De beste PlayStation VR-deals van vandaag

?652 Klantenreacties van Amazon ☆☆☆☆☆£ 169.98View£ 178.99View£ 179View£ 199.99 Weergeven Meer deals weergevenWe controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen