Als je zin hebt in een reis naar New York dit weekend, maar de vluchten niet kunt betalen, ben je mogelijk geïnteresseerd in Ubisoft's gratis proefversie van The Division die loopt van 4 mei tot 7 mei..

De New York of The Division is veel meer "vecht voor je leven" dan "Instagrammable city break" maar, hey, het is gratis. In tegenstelling tot de huidige proefaanbieding die je vrije spel beperkt tot 6 uur spelen of tot je niveau 8 bereikt, geeft deze proef je toegang tot de volledige versie van de standaardversie van het spel, inclusief coöp en concurrerende Dark Zone-functies.

Elke voortgang die je maakt tijdens het spelen van de gratis proefversie, wordt overgedragen als je besluit om de volledige game te kopen, die toevallig tot 15 mei toevallig sterk wordt gedisconteerd over alle platforms..

Gratis om te spelen

De begin- en eindtijden van de proef zijn afhankelijk van op welk platform u speelt en in welke tijdzone u speelt. U kunt deze tijden hieronder bekijken:

Hoewel The Division een jaar oud is, speel je geen stagnerende game - in maart kondigde Ubisoft aan dat het spel dit jaar nog drie DLC-uitbreidingen zou ontvangen.

Natuurlijk is het erg leuk om uit The Division te geraken door een grote spelersbasis te hebben, iets dat Ubisoft duidelijk probeert te behouden met zijn gratis proefversies..

Of dit genoeg zal zijn, is nog te bezien, maar als je al een tijdje of helemaal niet hebt gespeeld, is dit weekend waarschijnlijk een van de meer actieve weekenden om te spelen.

  • Enkele tips en trucs nodig om aan de slag te gaan in The Division? Probeer deze