Als u een abonnee van Microsoft Office 365 Personal bent, kunt u nu Word, PowerPoint, Excel, OneNote en Outlook installeren op al uw apparaten - zowel op desktop als mobiel - en op vijf van deze apparaten ingelogd blijven.

Dit is een echte zegen en maakt het plan een stuk verleidelijker. Voorheen stond een Persoonlijk abonnement u alleen toe om de software op één pc of Mac, één tablet en één telefoon te installeren. Als je op nog meer apparaten zou moeten werken, zou je moeten upgraden naar het duurdere gezinsplan.

De update wordt de komende 30 dagen automatisch doorgemeld naar abonnees, dus u hoeft niets te doen - gewoon lekker zitten.

Werk eraan

Office 365 biedt niet alleen de volledige reeks productiviteitssoftware van Microsoft, het biedt u ook 1 TB opslagruimte met Microsoft OneDrive, plus verschillende andere cloudgebaseerde voordelen. Uw software wordt automatisch bijgewerkt zodra een nieuwe functie beschikbaar is, kunt u eenvoudig delen en samenwerken met andere gebruikers en ontvangt u 60 minuten Skype-oproepen per maand.

Naast de gebruikelijke grote fixes en beveiligingsupdates, heeft Microsoft een groot aantal nieuwe functies in de fabriek, waaronder 'intelligent delen', waarmee presentaties worden gedeeld met deelnemers aan de vergadering en een nieuwe bestandsweergave voor OneDrive die automatisch bestanden opzoekt die u mogelijk handig vindt.

Als je al eerder in de verleiding bent gekomen door een abonnement, maar de prijs hebt uitgesteld, is het nu een veel betere waarde.

  • OneDrive, OutLook.com en Office 365 zijn nu veel veiliger geworden