Vindt u dat de verslaving van uw kind aan zijn telefoon of tablet zijn opleiding in de weg staat? Hier is een eenvoudige truc om je te helpen ze voor de gek te houden terwijl ze spelen.

Play My Way is een app die ouders kunnen installeren op de telefoon of tablet van hun kind, waardoor ze worden aangemoedigd om te leren terwijl ze nog steeds de games en apps gebruiken waar ze van houden.

Lees meer: ​​VPN privé

Wanneer de ouders dat willen, zorgt Play My Way ervoor dat het kind het apparaat niet kan gebruiken totdat het een educatieve vraag beantwoordt.

Om bijvoorbeeld Pokémon Go te blijven spelen, zou uw kind een wiskundevergelijking moeten beantwoorden en deze krijgen voordat het spel verder gaat. Ze kunnen ook niet vals spelen, want de rest van de apps van het apparaat werkt pas als deze is beantwoord.

Ouders kunnen beslissen over de frequentie van vragen, in intervallen van drie tot twintig minuten, en welke onderwerpen er komen. Er zijn verschillende niveaus afhankelijk van de leeftijd van uw kind.

Echte ouderlijke controle

TechRadar sprak met Play My Way CEO Salma Jawhar, op TechCrunch Disrupt London 2016, die bevestigde dat de app binnenkort ook vragen zal ondersteunen voor die van een voorschoolse leeftijd.

Uw kind kan ook niet om de hoek kijken - hij of zij moet uw pincode weten om iets anders op de telefoon of tablet te kunnen doen.

Play My Way is gratis in de App Store en Google Play Store en je kunt het meteen op de telefoon of tablet van je kind installeren.

De app heeft echter geen effect op wat uw kind tussen de vragen doet, dus u moet andere ouderlijk toezicht instellen om ervoor te zorgen dat ze niets online te zien krijgen waarvan u niet wilt dat ze dit doen.

  • De beste tabletkeuzes voor uw kinderen in 2016