Je kunt je Apple Watch nu koppelen aan bepaalde fitnessapparatuur om een ​​meer nauwkeurige meting te krijgen tijdens je indoor workouts.

WatchOS 4.2 biedt u nu de mogelijkheid om uw draagbare Apple te combineren met apparatuur van de fabrikant Technogym die u thuis of in uw plaatselijke fitnesscentrum kunt gebruiken.

Compatibele apparatuur omvat loopbanden, crosstrainers, steppers en indoorfietsen. Als u uw horloge eenmaal hebt gekoppeld, zal het synchroniseren met de apparatuur om u een nauwkeurigere opname op uw Apple Watch te geven voor snelheid, afstand, beloop van vloeren, helling, tempo en calorieën.

Technogym gelooft dat dit u de 'meest nauwkeurige metingen mogelijk' zal geven van het gebruik van een Apple Watch in een sportschool-gebaseerde instelling.

Tik om uit te voeren

Of uw lokale sportschool compatibele apparatuur zal hebben, kan een probleem zijn. Technogym verzendt sinds september dit jaar alleen Apple Watch-ready NFC-hardware.

Nicola De Cesare, commercieel en bedrijfsontwikkelingsdirecteur van digitale oplossingen voor TechnoGym, eerder bevestigd aan TechRadar: "Voor de apparatuur met het Unity-platform zal er een upgradekit zijn."

Dat betekent dat je sportschool Apple Watch ook op oudere apparaten kan ondersteunen. De beste gok is om te praten met de medewerkers van je sportschool om erachter te komen of de Technogym-apparatuur is ingesteld om verbinding te maken met Apple Watch.

Het is niet alleen de Apple Watch 3 - ongeacht welke versie van de wearable je bezit, je hoeft alleen maar de nieuwste watchOS 4.2-software te downloaden om deze bij je lokale sportschool op te starten..

Apple werkt ook samen met andere specialisten in fitnessapparatuur, waaronder LifeFitness, Cybex, Matrix, Star Trac, Schwinn en StairMaster, maar Technogym is de eerste die ondersteuning aankondigt - we weten op dit moment niet wanneer machines van die andere merken worden ondersteund.

  • Lees onze volledige review van de Apple Watch 3