Als u een gebruiker van Amazon's Fire TV bent, hebben we goed nieuws voor u. Amazon heeft aangekondigd dat vanaf 27 februari alle Britse Fire TV-apparaten kunnen worden bestuurd met 'far-field'-spraakbesturing.

Wat dit betekent is dat je een commando kunt blaffen bij Alexa op je Echo, en het zal in staat zijn om je Fire TV te besturen.

Lees meer: ​​Polk Commandobar

Tot nu toe konden alleen gebruikers met de beste Fire TV-instellingen Alexa gebruiken om hun weergavearrangementen te regelen en de afstandsbediening alleen met een knop te gebruiken. Deze update betekent dat je een stap dichter bij de afstandsbediening bent.

Een hele reeks apparaten

De update werkt op alle Fire TV's, Fire TV-sticks en Fire TV-tv's waarop Fire is ingebakken. Je kunt het hele Echo-bereik gebruiken, inclusief de Echo, Echo Plus, Spot, Dot, Show en zelfs de Tap and Look.

Je kunt apps zoals Netflix en Spotify met Fire TV activeren, maar je hebt het grootste niveau van controle over Prime-services, waaronder het afspelen, pauzeren en zelfs zoeken naar inhoud met alleen je stem.

Nu moet Amazon gewoon een apparaat maken dat ons druiven kan geven en we zullen gelukkig zijn.

  • Wil je meer Alexa-nieuws? Uitchecken: McAfee maakt Amazon Alexa-spraakopdrachten mogelijk om je wifi te beveiligen