Bijwerken: Aaaaaand het is live. Je kunt nu de update van de PS4 van 3.5 halen, die Remote Play-streaming naar pc en een aantal nieuwe sociale tools toevoegt. U kunt de onderstaande gegevens lezen.

Origineel verhaal hieronder ...

PS4-bezitters moeten ervoor zorgen dat ze morgen verbinding kunnen maken met PSN, omdat de 3.5-update van de console is ingesteld om te worden gestart met een lijst met nieuwe hulpmiddelen die zijn gebouwd om in groepen te spelen, op zichzelf of zelfs op een computer.

Codenaam MUSASHI, de PlayStation-update die wordt beschreven in de blog van Sony, legt de schijnwerpers op hoe je kunt communiceren met je vriendenlijst - of privé kunt blijven, in sommige gevallen.

Een groep samen krijgen om te spelen zal minder een hoofdpijn zijn, dankzij een tool voor het maken van evenementen waarmee je je eigen games kunt plannen, spelers kunt uitnodigen en specifieke tijden kunt plannen voor iedereen. Stel je voor dat het een Facebook-evenement is voor games.

De geüpgradede meldingen van de PS4 laten gebruikers ook weten wanneer vrienden online komen, of ze kunnen ervoor kiezen om offline te verschijnen, als ze liever een beetje tijd alleen hebben tijdens hun solo-sessie van Dark Souls 3 of tijdens het kijken van een film.

Naast sociale functies, voegt de MUSASHI-update Remote Play-ondersteuning toe voor pc's met Windows 8.1 of nieuwer en Macs met OSX 10.10 of hoger - waardoor spelers hun PS4-games rechtstreeks naar hun computer kunnen streamen.

Je kunt de nieuwe meldingen, de maker van het evenement en meer hieronder zien. Terugkijkend op onze dagen van het spelen van het telefoonlabel om acht vrienden samen te binden voor een enkel team death-match, kon deze update niet eerder komen.

  • Moet Sony het gerucht "PS4K" werkelijkheid maken?