Sommige Netflix-shows hebben introsequenties die kunstwerken zijn, zorgvuldig geconstrueerde montages ingesteld op prachtige muziek, met visuals die je ogen water geven. Andere Netflix-shows hebben intro's die jeuken om binnen de eerste paar seconden over te slaan.

Welnu, Netflix heeft je favoriete programma's op je Chromecast gewoon een beetje beter bekeken - je kunt nu de intro van heel veel shows overslaan om direct naar het hoofdmenu van een aflevering te gaan. Een skip-knop is weergegeven op het scherm van de controller voor de Android-app, volgens rapporten.

U kunt intro's een tijdje overslaan als u Netflix op internet of in een app bekijkt, dus het is logisch dat de functie uiteindelijk ook naar de Chromecast wordt uitgevoerd. Het lijkt nog niet te zijn verschenen in de Netflix-app voor iOS.

Geef het een kans

Dit is iets dat gebruikers hebben opgemerkt in plaats van iets dat officieel is aangekondigd door Netflix, dus we hebben niet meer details dan dat - het is onwaarschijnlijk maar niet onmogelijk dat dit een kleinschalige proefrun van de functie is voor het moment.

Werk uw Netflix-app bij naar de nieuwste versie op uw telefoon en straal een voorstelling uit naar een Chromecast om te kijken of de optie al beschikbaar is: zodra een nieuwe aflevering begint, ziet u een Skip Intro-knop onder de andere afspeelknoppen op de app.

Nieuwe functies blijven natuurlijk voortdurend naar Netflix worden geduwd en velen krijgen geen officiële aankondiging bijgevoegd. Meest recent kreeg de mobiele app voor Android een update om HDR-weergave op nieuwe telefoons van Huawei en Sony mogelijk te maken.

  • Dit zijn de allerbeste programma's die je nu op Netflix kunt bekijken

Via Android Police