Als je geduldig hebt gewacht om Fortnite op Android op je mobiele telefoon te proberen, ga dan naar de website van Epic Games, waar je je kunt aanmelden voor de bèta - hoewel je misschien nog een tijdje moet wachten op de uitnodiging om door te filteren.

Oorspronkelijk beperkt tot Samsung-telefoons, waaronder de onlangs onthulde Galaxy Note 9, kan het spel nu worden gespeeld op een groot aantal andere Android-apparaten, waaronder telefoons van Google, LG, Razer, Essential, Nokia, OnePlus en diverse andere. Controleer de aanmeldingspagina om te zien of uw apparaat is inbegrepen.

Hoe lang je nog moet wachten voordat je uitnodiging doorkomt, is niet meteen duidelijk. Het zou niet al te lang moeten duren, maar Epic Games zal het aantal mensen dat op zijn servers terechtkomt willen beheren.

Het spel installeren

Zoals we in onze uitgebreide handleiding uitleggen, is het installeren van Fortnite voor Android niet zo eenvoudig als het zoeken ernaar in de Google Play Store. Je zult het rechtstreeks van de website van Epic Games moeten downloaden - de studio is blijkbaar erop gebrand om te voorkomen dat Google een deel van al het geld moet betalen dat het op het punt staat binnen te halen bij in-game aankopen.

Inderdaad, Google waarschuwt u nu als u op zoek gaat naar Fortnite in de officiële Android App Store. Alles wat in de resultaten wordt weergegeven, is niet authentiek en mogelijk een scam, dus zorg ervoor dat u onze instructies zorgvuldig opvolgt.

Het ziet ernaar uit dat er niets stopt dat de game downloadt en op je apparaat installeert terwijl je wacht totdat je uitnodiging doorkomt. Vergeet niet dat dit nog steeds wordt aangeduid als een "bèta" -versie, dus het kan enige tijd duren voordat Fortnite net zo soepel op uw Android-apparaat werkt als u zou willen.

  • Fortnite Battle Royale nieuws en updates: Seizoen 5 en verjaardagstaart

Via SlashGear