Tinder heeft Tinder Gold wereldwijd uitgerold, een service die u een voorsprong geeft in de race om liefde te vinden, maar dan met een premie.

Na een succesvolle test in Mexico en Australië is Tinder Gold nu overal ter wereld beschikbaar, zolang je een iOS-apparaat hebt; een Android-implementatie is in de maak en zou de komende weken moeten plaatsvinden.

Tinder Gold bouwt voort op de services die al beschikbaar zijn op Tinder Plus, waarmee je je profiel kunt verbeteren, links-swipes kunt terugspoelen waar je spijt van hebt en je onbeperkte likes geeft.

De functie die ervoor zorgt dat Tinder Gold er echt uitspringt, is de mogelijkheid om te zien of iemand je recht heeft aangevallen voordat je een beslissing moet nemen - ideaal voor mensen die niet genoeg vertrouwen hebben, of gewoon te laat zijn.

Geld kan me geen liefde kopen

Natuurlijk kunnen we in een situatie terechtkomen waarin iedereen Tinder Gold heeft en niemand recht op elkaar jat omdat ze denken dat niemand ze recht aan het vegen is. Maar dat is blijkbaar niet waarschijnlijk.

Volgens Tinder: “Tinder Gold-abonnees behaalden meer dan 60% meer matches na hun deelname aan de betaalde ervaring.” Wie zegt dat geld geen liefde kan kopen?

Volgens The Verge kost deze service in de VS $ 4,99 per maand bovenop de standaard Plus-abonnement. We hebben contact gezocht met Tinder om uit te zoeken wat de service gaat kosten in het VK en Australië.

  • Wil je het genoeg hebben om naar een Apple-apparaat te gaan? Bekijk onze iPhone 7-review