In een ander teken worden verschillende services steeds meer geïntegreerd, met Google Maps kunt u nu een Uber aanvragen zonder de app te verlaten.

Stel dat u rondzwerven in een onbekende stad met Google Maps als uw gids, en u moet een Uber bestellen om naar uw volgende bestemming te gaan. Als u bent aangemeld bij uw Uber-account, kunt u eenvoudig een rit aanvragen, uw stuurprogramma volgen en verbinding maken met hen via de app.

Google Maps liet je eerder beginnen met het proces om een ​​Uber aan te vragen, maar je moest de transactie voltooien in de app van de ritendelingsservice. U kunt nu binnen Maps blijven vanaf het moment dat de aanvraag wordt verzonden naar de betaling.

Met de navigatieservice kunt u ook informatie bekijken terwijl u op weg bent naar uw bestemming, inclusief uren, menu's en andere nuttige details.

Om te profiteren van de integratie van Uber, hebt u de nieuwste versie van de Google Maps-app voor iOS of Android nodig.

De zoekgigant heeft ook een nieuwe UI voor de gebruikersmodus van de ritservices voor kaarten aangekondigd, een die de kaartenweergave behoudt en tegelijkertijd een carrousel van liftaanbieders in het gebied toont. Als u op een service klikt, krijgt u ritopties en speciale aanbiedingen of promoties.

Dit zijn geen baanbrekende Google Maps-doorbraken, maar een diepere integratie met platforms voor ritendistributie betekent meer gemak voor gebruikers en kan een teken zijn van nog meer services die nog moeten komen. En met Google, dat zijn eigen zelfrijdende auto-ambities omvormt, is het niet moeilijk om je een toekomst voor te stellen waar je op een dag je eigen autonome taxi begroet met Kaarten.

  • Jaguar en GoPro werken samen om de ultieme dashcam-app te maken

De beste Google Pixel-deals van vandaag

?38 Amazon klantervaringen ☆☆☆☆☆ CODE: FREEDELIVERY (T & CS APPLY)£ 17.07ViewLow Stock£ 164.99View£ 249.97View£ 249,97 Weergeven Meer deals weergevenWe controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen