bijgewerkt: Verizon en T-Mobile hebben ook hun vervangende Samsung Galaxy Note 7-plannen met TechRadar bekendgemaakt.

Het is meer dan twee maanden moeilijk geweest voor het eerst met Samsung's explosieve Galaxy Note 7 is begonnen, gevolgd door even rokerige vervangende telefoons. AT & T en Sprint zijn nu eindelijk aan het intensiveren als de eerste dragers waarmee gebruikers hun defecte handsets kunnen vervangen.

AT & T heeft zojuist een nieuw programma aangekondigd waarmee eigenaars van vervangende Samsung-handsets een compleet ander toestel kunnen gebruiken. De dag ervoor meldde Recode dat Sprint met een nog soepeler plan begon, zodat al zijn gebruikers alle Galaxy Note 7-handsets konden teruggeven - zowel originele handsets als 'veilige' vervangingen - voor een apparaat van een andere fabrikant.

Op dezelfde manier legde een woordvoerder van T-Mobile aan TechRadar uit dat klanten een vervanging voor de originele Note 7 kunnen krijgen of deze kunnen terugsturen voor een volledige terugbetaling om elk apparaat dat de aanbieder aanbiedt te kopen. Bovendien kunnen degenen die een vervangende Note 7 of een nieuwe Note 7 van T-Mobile kopen, aangezien de verkoop op woensdag 5 oktober is hervat, binnen 14 dagen een volledige terugbetaling krijgen en een ander apparaat aanschaffen dat het bedrijf vervoert..

Een woordvoerder van Verizon bevestigde ook dat een van zijn klanten die zich zorgen maakt over de veiligheid van hun vervangende Note7-smartphone, deze vanaf 8 oktober kan inruilen bij het oorspronkelijke aankooppunt voor een andere smartphone. Verizon online klanten kunnen hun vervangende Note7-smartphones bij Verizon ook inruilen vanaf zaterdag 8 oktober.

Deze slimme zet van carriers komt na verscheidene lange maanden van problemen met de defecte batterij van de Samsung Galaxy Note 7 oververhit en exploderend. De recente verkoop van de handset werd hervat met vervangende modellen van Samsung, maar een van deze nieuwere modellen begon te roken op een zuidwestelijk vliegtuig.

Deze nieuwe gebeurtenis leidde tot een nieuw onderzoek door het Amerikaanse Consumer Product Safety Commission-onderzoek om eventuele problemen met de vervangende apparaten die het eerder had goedgekeurd te ontdekken.

Via The Verge

  • Hier is alles wat u moet weten over het vervangen van uw Samsung Galaxy Note 7