Als je de 'new year blues' voelt, hebben we een belangrijke reden om dankbaar te zijn dat februari net om de hoek is. De PC Gamer Weekender, het belangrijkste PC-gamingevenement in Londen, keert terug in 2017 en zal worden gehouden in de Olympiade van Londen op 18 - 19 februari.

Sterker nog, je kunt nu een kaartje kopen voor een nieuwe lage prijs van slechts £ 12,99.

Er zijn genoeg redenen om je te wagen, inclusief de kans om een ​​groot aantal niet-uitgebrachte titels te spelen voordat ze in de schappen en digitale winkels terechtkomen. Ze omvatten Dawn of War III, het vervolg op de veelgeprezen RTS RPG Dawn of War II, naast Tekken 7, Motorsport Manager, Halo Wars 2, Sniper 3: Ghost Warrior, Little Nightmares en Killing Floor: Incursion.

En dat is nog maar het begin. Wanneer u uw duimen niet traint, kunt u uw handen vies maken tijdens de pc-workshops terwijl u de schouders op doet met hardware-experts die monsterconstructies beleven en ademen en meer weten over de allernieuwste componenten dan wie dan ook.

En als u geïnteresseerd bent in het kopen van een compleet nieuwe rig, zal het evenement wederom ton bouwwerken bevatten tegen een reeks prijsniveaus van verschillende leveranciers om te lonken.

Eerste gezicht

Over experts gesproken, de PC Gamer Weekender van dit jaar zal een lezing bevatten van Failbetter, ontwikkelaar van een van de beste games van 2015, Sunless Sea. De studio zal het hebben over het vervolg van dat spel, Sunless Skies, dat een uniek inzicht biedt in een van de meest verwachte games van 2017.

Niet genoeg voor jou? Nou, je zult nog meer gesprekken kunnen horen in het ontwikkelaarsstadium, als dat je ding is. Elders kun je relaxen bij de Fireside Bar, waar je Hearthstone op je telefoon of tablet kunt spelen, tegen andere games in E-toernooien kunt spelen, de nieuwste indie-games kunt bekijken. in de Common Room en ontdek wat Sega in de pijplijn heeft in de (je raad het al) Sega-kamer.

Als je echt genoeg hebt van de gaming-goedheid (en laten we eerlijk zijn, dat is vrijwel onmogelijk), kun je zelfs met vrienden gaan zitten om een ​​paar ouderwetse tabletop-games te spelen. Ah, nostalgie.

  • Stel niet uit - de verkoopprijs zal niet lang duren