Als je dacht aan het spetteren van het geld op een 12-inch MacBook, maar nog steeds op het hek zat wat betreft de laptop, dan misschien dat het feit dat Apple nu goedkopere, gerenoveerde versies van de draagbare computer verkoopt, je misschien over de rand kan gooien.

Ja, Cupertino heeft het 12-inch wonder nu te koop in het gerenoveerde deel van zijn online winkel in het VK en de VS.

  • Bekijk de beste Mac-machines van Apple

Normaal gesproken zal de basis 12-inch MacBook je £ 1,049 opleveren, maar je kunt een gerenoveerd model pakken voor £ 889 - een nogal nette besparing van £ 160 (15% korting, met andere woorden). Of u kunt het 1,2-GHz CPU-model met 8 GB geheugen en 512 GB opslagruimte ophalen voor £ 1,099, een besparing van £ 200 op de normale prijs van £ 1,299.

In de VS is het gerenoveerde basismodel $ 1.099 (een besparing van $ 200) en het 1,2 GHz-model is $ 1.359 ($ 240 goedkoper dan de laptop normaal verkoopt).

Geprobeerd en getest

Aan beide kanten van de vijver bespaar je 15%, en de opgeknapte producten van Apple zijn volledig getest en worden geleverd met gratis retour en een jaar garantie.

Dit zijn natuurlijk eenmalige deals en er zijn momenteel zes machines beschikbaar in de Britse winkel op het moment van schrijven.

In onze review vonden we de nieuwe MacBook een prachtig vormgegeven laptop, hoewel hij een aantal tekortkomingen heeft. Toch zijn er minstens vijf goede redenen om met deze notebook de knoop door te hakken, en misschien een zesde nu kun je het voor 15% krijgen.

Via: MacRumors

  • De beste goedkope MacBook-deals in januari 2016